Staldvandring

Vi havde en dejlig dag med 30 deltagere til den årlige staldvandring.
Turen i år startede hos Hans Jørgen Pedersen i Fjelstervang. Hans Jørgen har Frederiksborg heste og han ejer hingstene Merlin Dyrviggård og Mistral , samt Stormosens Vivaldi, som alle 3 er på Frederiksborg foreningens hingsteliste i 2017.

Han havde sat billeder frem af hingstene og der var et flot ungdoms billed af ham selv til hest i fuld Garderhusar udstyr. Flot at se.

...

Bagefter kørte vi til Vildbjerg og besøgte Susanne Og Charles Madsen Charles har i nyere tid fået lavet ny dejlig stald og siden hen bygget videre ud med lade/hal til lager og opbevaring.
Med 6 Belgier og en pony skal der noget mad og strå til. Der var orden på lageret med grovfoder, halm og korn. Og et flot stort lager med brænde.

Foruden hans rigtig dejlig stald, havde han kørt hele vognparken i stilling uden for, så der var rigtig god plads til at kikke og røre ved vognene. Flot så det ud.

Vi sluttede lidt længere ude i samme hjørne af Vildbjerg hos Søren Bull, som har Jydske heste.
Søren har Aulum hesteavlsforenings hingst til stå til udhold.

Foreningens tidligere hingst ejer han selv i dag. Søren har 4 jyder selv og har en hoppe opstaldet til bedækning.
Hos Søren besøgte vi et rigtigt husmandssted med forskellige dyr. Her er både kreaturer, grise, ænder og også høns.
Det er en gammel hyggelig stald hvor der er åbent til det gamle loft over bokse og spiltov og her står gamle landbrugsting og maskiner som en lille udstilling.
Det giver en skøn atmosfære.

Tusind tak til alle tre værter der havde gjort meget ud af at huse os med siddepladser. Stod klar med morgenkaffe, drikkevarer til vores medbragte mad og kaffe og kage til slut. Tak til alle for den store opbakning til arrangementet.

Nina